vrijdag 8 november 2013

Showcase of Citrus

Hoi ,

Vandaag naar Clermont gereden om daar de plaatselijke Citrusboer te bezoeken...naast de sinaasappels in alle soorten en maten heeft deze boer er ook nog een andere attractie bij. Ze hebben namelijk de grootste monstertruck (zeggen ze)...met deze truck kan je langs de bomen.. en kun je mee op een safaritour. Dat laatste hebben we vandaag dus maar gedaan...onderweg wat koeien, buffels en ook spinnen gezien....een tour die in onze ogen vrij aan de prijs was (20 dollar p.p) en ook nog redelijk lang. Maar goed dat mag de pret niet drukken...we hebben nog wat sinaasappels geproefd in de store en nog een slushi meegenomen voor onderweg.

We hebben daarna nog een uitstapje gemaakt in Celebration en bij de Starbucks een bakkie gedaan. Aansluitend nog de Mall of Millenia bezocht...deze was vrij aan de prijs ( = geen premium outlet!!).
Vlak bij ons hotel kwamen we ook nog een Hilfiger en Calvin Klein store tegen...deze waren leuker , niet druk en we hebben ook nog wat weten te scoren....

Verder hebben we nog ergens een snel en klein hapje gegeten en uiteindelijk maar weer naar het hotel gegaan. Dagen vliegen voorbij en in de tank van de Dodge zit een lek....(is nog maar een kwart tank over).....maar goed dat het hier relatief goedkoop is.....met onze mijlen die we al gereden hebben en nog zullen rijden....zal dat wel een aanslagje op de knip gaan worden.

Laatste twee dagen moeten we nog maar ff bedenken wat we zullen gaan doen...

Tot zover maar ff....

Uitgebreide verslagen zijn te volgen op:  www.erikenritakruise.waarbenjij.nu      !!!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten