dinsdag 5 november 2013

Scenic Boat Tour + Blackpoint Wildlife Drive

Hoi,

Vandaag na het opstaan plan de campagne gemaakt wat we wilde gaan doen. Als eerste zijn we naar IHOP (international house of pancakes) gegaan. Daar hebben we ons tegoed gedaan aan een goed ontbijtje bestaande uit crêpes....erg voedzaam...maar wel iets teveel voor ons.



Na het ontbijt zijn we naar Winterpark gereden om daar met de Scenic Boat Tour een uurtje te gaan varen. Deze tour had ik al eens in een blog op het forum voorbij zien komen. Het leek ons wel wat om de enkele meren over te varen en ons te vergapen aan de mooie huizen die daar aan de oever staan. Het was meer dan de moeite waard!




Na de boottocht die hooguit een uurtje duurt zijn we richting Titusville gereden om daar de Blackpoint Wildlife Drive te gaan doen. Het is een autotocht die door het natuurgebied gaat waarbij je heel rustig (niet harder dan 15 mijl) door de natuur rijd. Onderweg zie je , als je mazzel hebt diverse vogels, krokodillen etc....we hebben gelukkig wat dieren gezien en er wat foto's gemaakt.



 





Na het bezoek aan de Wildlife zijn we weer retour gegaan naar Orlando en hebben we nog een klein poosje gekeken, gegeten maar niets gekocht bij de Premium Outlets op Int.Drive. We vinden het daar te druk en nog steeds in onze ogen te duur. Dollars houden we nog maar ff op zak...


Morgen maar zien wat we gaan doen...er staat nog genoeg op ons lijstje....als het maar droog blijft en de wind wat afzwakt...maar temperatuur is oke...en dat zal ook wel zo blijven.

Tot een volgend verslag maar weer....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten