woensdag 6 november 2013

Gatorland + Leugardens

Hoi,

Vandaag een bezoekje gebracht aan Gatorland. Misschien wel een van de oudste attracties van Orlando. Alles draait natuurlijk om de Gators en alles wat daar mee van doen heeft. De shows zijn in een vlot en grappig jasje gestoken.. en met name de Gator Jumaparoo en de Gator Wrestlin zijn attracties die je niet moet missen. Het park is prima voor een dagdeel te doen en na hooguit 4 uur heb je het wel bekeken. Was wel de moeite waard!!.







Na Gatorland zijn we naar een andere attractie gegaan welke ook al zeer lang in Orlando aanwezig is. Namelijk de Leugardens. Harry P Leu is de grondlegger van deze tuinen en heeft deze in de jaren 60 voor een symbolisch bedrag overgedragen aan de stad Orlando met de restrictie dat zij deze zouden onderhouden. De tuinen bestaan uit diverse plantengebieden....allemaal mooi aangelegd en alles is prachtig en goed onderhouden. Eigenlijk heerst er een oase van rust...ondanks dat het eigenlijk midden in de bebouwing ligt. We hebben daar het oude huis van de Leu's nog bezocht wat nu is ingericht als een museum. Hier een hele leuke tour gehad, al met al weer een geslaagde dag!!

Tot Zover maar ff!.







3 opmerkingen:

  1. Leuk verslag hoor! Jullie hebben al leuke dingen gedaan en er gaan nog vele leuke dingen komen :-D

    Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, zowel de boottocht van gisteren, de Blackpoint Wild Drive en de Leu Gardens hebben wij een paar jaar geleden ook gedaan. Net als jullie hebben wij er ook erg van genoten .Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zojuist jullie blog gevonden en meteen aangemeld. Jullie zijn al aktief en geacclimatiseerd, zo te lezen. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen