vrijdag 22 november 2013

Op weg naar Key Largo.


Hoi,

Vandaag gelukkig vertrokken uit het hotel in Ft.lauderdale…wat een schijthotel  (sorry voor het woordgebruik) maar een andere uiting kan ik er niet aan geven. Inchecken bij een stel dames die ternauwernood een mond open kunnen of willen doen (geen plezier uitstralen en klant-onvriendelijk zijn)…kamers waar de bedden goed waren…maar er geen klein koelkastje op stond en een internet verbinding die er niet of nauwelijks aanwezig was…heb met moeite het verslag van de Everglades kunnen posten…maar het allerergste was de trein die een paar keer per uur langs het hotel raast…en personeel erop heeft zitten wat claxongestoord is…..wat een herrie….hoefde de wekker daardoor niet te zetten…..elk nadeel heb zijn voordeel….waarom die treinhoorn….?  ..ik snap het niet ..overweg was beveiligd met slagbomen….maar goed….voor ons geen aanrader dus….ook bij het uitchecken geen woord van de dame in kwestie…ze vroeg niet hoe we het hadden gehad??..misschien wist ze het antwoord al…zal bij Priceline een fijne review afgeven…( Palms Universal)….

Zoals jullie misschien al hadden gelezen zijn we met regen in Ft. Lauderdale gekomen….vandaag was het niet veel beter en de planning die we o.a hadden….bezoek van het John Pennekamp Coral Reef Park veel daardoor al min of meer in het water…we hebben daarom in Homestead,  ”Robert is Here” bezocht. Dit is een store waar ze eigen gemaakte streekprodukten verkopen , maar ze zijn erg bekend door hun milkshakes…zeg maar gerust fruitshakes…..echt fruit …je geeft het maar aan en je krijgt een beker op maat gemaakte shake…lekker en gezond…maar niet overheen te springen….

We hebben er een klein poosje rondgekeken en verder plan de campagne gemaakt…het bleef erg bewolkt en te regenen…we waren vlak in de buurt van Homestead  nog een shopping mall gepasseerd en die hebben we maar even in ons programma opgenomen….daarvoor nog even bij een bandenboer langs geweest om de banden ff van wat lucht te voorzien…ik heb een lampje branden op het dashboard ….dat heb ik al een week of zo…maar nu de waarschuwing van “Low Tyre”  ,  ze hebben me wat lucht gegeven…maar de melding blijft erin zitten….heb maar besloten het te negeren….alles was vlgs de man bij Goodyear in orde.

De shopping mall was klein en gelukkig overzichtelijk en we hebben tussen de regenbuien door ons wel weten te vermaken….ik kreeg in mijn mailbox van de telefoon nog een mailtje van Tommie Hilfiger dat ik bovenop mijn aankoop nog eens 20% extra korting kon krijgen…dat kwam mooi uit….bij de shop van T.H. nog een polo gescoord….nu voor nog geen 20 dollar ( euro 14,01)….

Na dit shoppen zijn we naar Key Largo gegaan…ingecheckt bij Key West Inn…tis een appartement met veel ruimte…beneden een woonkamer met keuken en boven de slaapkamer….boven douche en toilet alsook beneden, twee tv’s, en een giga koelkast….dat ziet er beter uit dan gisteren!!!

We hebben een klein stukje Key Largo gezien…nog wat boodschapjes gedaan en tegen de avond een pizza gescoord bij de lokale pizzaboer….niet overheen te springen zo’n Large exemplaar. Maar hij was heel goed….met een fijne dunne bodem…

Morgen misschien naar het Pennekamp park….anders maar ff zien wat we doen,…we zitten dan in Marathon wat hier niet al te ver vandaan ligt….we moeten sowieso nog eens bij Robbie’s Marina langs…de Tarpon Feed ff bekijken……

Tot de volgende keer maar weer,









Geen opmerkingen:

Een reactie posten