dinsdag 24 december 2013

Weer Thuis


Hoi,

Onze vakantie, Florida en Aruba zit er weer op. En we zijn al weer een dag of vier onderweg in het koude, regen- en stormachtige Nederland. We hebben nu alweer heimwee naar de warmte, maar ja aan al het goede komt een einde. We hebben het erg naar ons zin gehad…maar als het goed is hebben jullie dat allemaal gelezen.

Ik zal nog even de laatste week wat samenvatten en daarna gooien we dit boek weer dicht…en maken ons op voor het volgende en het nieuwe jaar.

De laatste week stond voornamelijk in het teken van afscheid nemen van vrienden en kennissen welke we weer hebben ontmoet en weer hebben gesproken. Veelal ging dat gepaard met een lekker drankje….ik zal de Polar missen!!. Ook hebben we de koffers bekeken en ingericht….zodat we niet boven het maximale gewicht uit zouden komen….we hadden al een derde geregeld….en we zaten op zo’n 60 kilo….prima dus.

We hebben verder in de laatste week de film The Hobbit in 3D bekeken. Prima film met veel aktie. Alleen had deze film ook weer een open einde zodat er vermoedelijk wel weer een vervolg valt te verwachten. Ook zijn we deze week nog naar “De Zeerover” geweest. De plaats waar je goed vis kunt eten en nog een biertje tegen de lokale prijs kan krijgen. Tis voornamelijk een plek waar de lokale bevolking komt. Prachtig om daar te zitten, lekker aan het water en goed/normaal geprijsd. Rita en ik hebben daar Mahi Mahi (dorado) en Garnalen + patat gegeten…..Mahi Mahi was echt goed!!

Op vrijdagmorgen heb ik nog samen met Gert-Jan en Ray (die ik al wat jaren ken van de Paddock) gevist op de Moonray. We hebben met zijn drieën 3 kleine tuna’s en 2 Wahoo’s gevangen. Een leuke en geslaagde morgen!...na het vissen gelijk terug gegaan naar huis om Rita met de laatste dingen te assisteren. Huis was al helemaal aan kant, koffers dichtgedaan en gewacht op Gertjan die ons naar de carrental en het vliegveld heeft gebracht.

Daar verliep het inchecken als vanouds en moesten we wachten voor ons vertrek…met enige vertraging vanuit Aruba naar Bonaire gegaan en vanuit Bonaire ook wat later naar Amsterdam. Iets voor 11.00 waren we op de zaterdag weer in Nederland.

Het betekende gelijk ook ons einde van de vakantie. Zoals ik al aangaf hebben we het leuk en mooi gehad. Voor de volgers , ik hoop dat jullie het leuk vonden !!.

Ik zal nog wat linkjes van het vis avontuur bij dit verslag posten en verder voor foto’s en dergelijke kunnen jullie op :   http://erikenritakruise.blogspot.nl     terecht.

http://youtu.be/eIIY6NvCAek                                    http://youtu.be/YJJIlP_APyQ


Groet/Ayo.



































Geen opmerkingen:

Een reactie posten