dinsdag 10 december 2013

Hungergames 2 + Zonsondergang


We zijn alweer een paar dagen verder  na ons vorige verslag. Tijd dus weer voor een update. In het vorig verslag maakte ik melding van onze Roberto en zijn infarct….gelukkig kunnen we melden dat hij nu weer is ontslagen uit het zkhs  en naar huis mocht gaan….daar is hij en zijn  wij natuurlijk zeer blij mee…wel moet hij in zijn woonplaats, San Nicolas, gaan revalideren….maar goed dat kan hij gelukkig lopend af gaan doen. Vooruitzichten zijn goed!!

We hebben verder het afgelopen weekend wat rond gereden over het eiland, af en toe ons momentje genomen …biertje en broodje etc….ik schreef al dat we naar de film wilden gaan …de Hunger Games 2,…..dat hebben we gedaan en voor 14 florin de man waren we klaar……een mooie film met weer een einde waar je alle kanten mee opkunt….op naar nr. 3   ?.....

Het ergerlijke in de film is dat het druk is en van die jongelui om je heen gaan zitten die de Mobiele Telefoon belangrijker vinden dan de film…..ergerlijk dus…..maar goed gewoon de focus op de film en kijken en dan lukt het wel…..we willen deze week nog naar Thor in 3D…..maar dan kiezen we een doordeweekse dag uit….dit om de drukte wat te omzeilen…..

Verder deze week in de buurt van Mangel Halto nog geprobeerd iets aan de haak te slaan….wel regelmatig wat beet gehad maar helaas niet gelukt….wie weet lukt dat nog in deze vakantie….anders maar niet…

De Suzuki Baleno Rammelbak doet het nog steeds prima…..hij koelt niet zoals we gewend zijn….maar toch brengt hij ons van A naar B…..en daar gaat het per slot van rekening om…ik zal hem op donderdag weer aanbieden voor een check up…zal dat airco verhaal ook maar even ter sprake brengen….

Op zondag hebben we nog even weer de ruige kust bezocht bij de Natural Bridge…..er stond veel wind en we hebben genoten van de invloed van wind en water en wat dat voor invloed heeft….ik heb er op mijn facebook nog een filmpje van geplaatst…..http://www.youtube.com/watch?v=OLFUWwbQzdU

We hebben s ‘avonds nog ff op een bankje de zonsondergang bekeken. Elke keer weer mooi en zo snel de koperen ploert ten onder gaat. Hoop dat de foto’s die er van gemaakt zijn een beetje gelukt zijn.

De avond zijn we wezen eten bij Charlies…een uitgebreide pizza met van alles erop…..Prima en als afsluiter bij de Cubaan nog een goede koffie!!

Vandaag  , de maandag stond in het teken van ff contact met KLM voor onze 3 e koffer daarover werd ik gebeld….verder zelf nog ff mobiel contact gezocht met de zorgverzekeraar over de dubbele betaling van november….(mede met dank aan de ING)….later op dag wezen freewheelen….het weer was iets minder…en uiteindelijk voor een biertje bij de Paddock beland…..

Dat verblijf aldaar duurde wat langer dan gepland….een motoragent reed een vrouwelijk tourist met grote snelheid tegen de vlakte ( overleed ter plekke)….erg triest….ik wil daar verder maar geen mededelingen meer over doen….dat heb ik op mijn FB al gedaan.  Het heeft de rest van de dag onze stemming bepaald… morgen maar weer gezond op…                                

Tot zover maar ff…..














Geen opmerkingen:

Een reactie posten